TOKAT / YEŞİLYURT - Yeşilyurt Şehit Yusuf Parlak Çok Programlı Anadolu Lisesi

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Toplantısını gerçeklerştirdik. Toplantıya katılan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Meslek Lisesi Öğrencileri Ailelerle Buluşuyor Projesi kapsamında okulumuzda bulunan Mesem Programı Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı, Erkek Kuaförlüğü ve Kadın Kuaförlüğü öğrencileri İlçemizde bulunan bir köy okuluna giderek öğrencilerin kendi isteğine göre Saç kesimlerini yapmışlardır.

Kas

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu kapsaminda Tokat il milli eğitim müdürlüğü konsorsiyumuna hak kazanan okulumuz Şehit Yusuf Parlak Çok Programlı Anadolu lisesi Ingilizce öğretmeni Elif ÖZEL ögrencilerimizden  Dogan BAYKAN, Barış BAYKAN, Tugba POLAT, Rana SEZER ve Fatih ARSLAN, Bulgaristan'ın Burgaz iline giderek bilişim teknolojiler alanında atolyede eğitim görerek sureci tamamladilar.

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda "İstiklal Marşı'nın kabul Edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" kapsamında "Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet" 2022 temasına uygun olarak düzenlenen "İstiklal Marşı'nın Kabul edildiği Gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Şiir Yarıması"nda il birincisi olan okulumuz 11/B sınıfından Rümeysa DEMİR'e Teşekkür Belgesi ve hediyesi Yeşilyurt Kaymakamımız Sayın Halil İbrahim YEŞİLYURT tarafından verildi. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz ve emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Yeşim BALMUK'a teşekkür ederiz.